Nieuwe Elvis-film met Ster van Euphoria Bevestigt Britse Release Datum: Een Diepgaande Analyse

Gaat uw hart sneller kloppen bij de woorden ‘rock-‘n-roll’ en ‘film’? Dan hebben we goed nieuws voor u. Sofia Coppola’s aanstaande film ‘Priscilla’, met sterren uit Euphoria en Mare of Easttown, heeft een bevestigde Britse release datum. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. In dit artikel gaan we diep in op alles wat u moet weten over deze langverwachte film.

Hoofdrolspelers en Distributie

Jacob Elordi en Cailee Spaeny

Jacob Elordi, bekend van de serie Euphoria, en Cailee Spaeny uit Mare of Easttown, zullen de iconische rollen van Elvis en Priscilla Presley op zich nemen.

Distributie door MUBI

MUBI, de wereldwijde distributeur, speelt een belangrijke rol in het in de markt zetten van deze film, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar ook in andere landen zoals Nederland en Duitsland.

Gebaseerd op Authentieke Memoires

De film is geïnspireerd op het boek ‘Elvis & Me’, de memoires van Priscilla Presley uit 1985. Het boek beschrijft de gecompliceerde liefdesgeschiedenis tussen Priscilla en de rock-‘n-rollsuperster.

Eerste Beelden en Thema’s

Een stijlvolle teaser-trailer is ook vrijgegeven, die fans hun eerste blik geeft op de film. De trailer recreëert de eerste ontmoeting tussen Priscilla en Elvis in 1959, toen zij 14 en hij 24 jaar oud was. De film belooft niet alleen hun liefdesverhaal te vertellen, maar ook een andere kant van Elvis te laten zien, ver buiten zijn publieke persona.

Internationale Release

Hoewel een internationale releasedatum nog moet worden bevestigd, staat de film gepland om te debuteren op het Filmfestival van Venetië voordat hij in oktober in de Amerikaanse bioscopen verschijnt.

Aanvullende Cast en Crew

Naast de hoofdrolspelers zijn ook Dagmara Domińczyk, Raine Monroe Boland, Emily Mitchell, Jorja Cadence, Rodrigo Fernandez-Stoll en Luke Humphrey te zien in de film. Sofia Coppola heeft niet alleen de regie op zich genomen, maar heeft ook het scenario geschreven en produceert de film samen met Youree Henley en Lorenzo Mieli.

Belangrijke Data en Preview Screenings

De film staat gepland voor release op 27 oktober in de VS en zal speciale 35mm preview vertoningen hebben vanaf 26 december in het Verenigd Koninkrijk. De algemene release in het Verenigd Koninkrijk is op 1 januari 2024.

Conclusie

‘Priscilla’ is niet zomaar een film; het is een diepgaand portret van twee iconische figuren, gepresenteerd door een bekroonde regisseur en een sterrencast. Markeer de release datums in uw agenda en bereid u voor op een filmervaring die u niet wilt missen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning