Priscilla’: De Volledige Trailer onthult een Krachtige Prestatie van Cailee Spaeny

De langverwachte trailer van Sofia Coppola’s ‘Priscilla’ is eindelijk online te bewonderen. Hierin krijgen we een diepgaand beeld van Cailee Spaeny’s indrukwekkende rol in de biografische film.

Een Diepgaande Kijk op Elvis’ Andere Helft

A24 heeft de volledige trailer van de door Sofia Coppola geregisseerde ‘Priscilla’ vrijgegeven. Deze biografische film legt de nadruk op de andere kant van het huwelijk van Elvis Presley, een schril contrast met de voor een Best Picture-genomineerde film van vorig jaar. Cailee Spaeny schittert in de hoofdrol, waarbij Jacob Elordi de legendarische Elvis vertolkt. In deze nieuwe trailer krijgen we meer van zijn karakter te zien.

Wereldpremière in Venetië, Amerikaanse release op komst

De film had zijn wereldpremière vorige maand tijdens het Filmfestival van Venetië en zal dit weekend zijn Noord-Amerikaanse debuut maken tijdens het New York Film Festival. De film zal op 3 november in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. De kritieken zijn tot dusver overweldigend positief, met 95% van de 37 recensies op Rotten Tomatoes die positief zijn. Slechts 1 van de 17 toprecensenten gaf een negatieve beoordeling.

Spaeny’s Krachtige Rol als Priscilla Presley

Velen prijzen Spaeny’s vertolking van Priscilla Presley. Deze rol zou haar wel eens naar het Dolby Theater in maart kunnen brengen. Ze heeft echter te maken met felle concurrentie in de categorie Beste Actrice, met Emma Stone (‘Poor Things’) als duidelijke favoriet. Verder zijn er sterke prestaties van Sandra Hüller (‘Anatomy of a Fall’), Lily Gladstone (‘Killers of the Flower Moon’) en Carey Mulligan (‘Maestro’).

Duik dieper in de wereld van film en blijf op de hoogte van het laatste nieuws met Panda Bytes – jouw onmisbare schakel in de wereld van entertainment.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning