‘Retributie’ Trailer: Liam Neeson’s Auto wordt het Decor van een ‘Speed’-Achtige Thriller!

In de gedenkwaardige thriller ‘Speed’ uit de jaren 90, plaatste een krankzinnige een bom op een bus. Wanneer de snelheid van de bus onder de 50 mijl per uur zakte, zou de bom afgaan en zou iedereen aan boord sterven. Het concept was simpel, maar werd perfect uitgevoerd door regisseur Jan de Bont en een cast die onder andere Keanu Reeves, Sandra Bullock en Dennis Hopper omvatte. Het werd de op vier na hoogst scorende film van 1994 en maakte van Keanu een actiester voor de rest van zijn carrière.

De nieuwe thriller ‘Retributie’ neemt dit scenario en vraagt zich af: wat als ‘Speed’ zich niet in een stadsbus, maar in de auto van Liam Neeson afspeelde? In deze film speelt Neeson een mogelijk onbetrouwbare zakenman die bedreigd wordt door een onzichtbare moordenaar. Deze moordenaar heeft bommen onder de stoelen van Neeson’s auto geplaatst, waar niet alleen hijzelf maar ook zijn kinderen zich bevinden.

Het Dodelijke Spel van ‘Retributie’

Als Neeson probeert uit de auto te komen, exploderen de bommen. Als Neeson de instructies van de bommenlegger niet volgt, exploderen de bommen. Zo zit hij vast, en voert hij een reeks taken uit die de politie doen geloven dat hij een doorgedraaide moordenaar is. Wat moet een Liam Neeson doen? (Vermoedelijk zal hij, gezien de titel, op enig moment wraak nemen.)

Officiële Synopsis van de Film ‘Retributie’

Liam Neeson schittert in ‘Retributie’, een meeslepende thriller tegen de klok die het publiek meeneemt op een high-octane rit van verlossing en wraak. Wanneer een mysterieuze beller een bom onder zijn autostoel plaatst, begint Matt Turner (Neeson) aan een hoge-snelheidsachtervolging door de stad om een specifieke reeks taken te voltooien. Met zijn kinderen vast in de achterbank en een bom die zal exploderen als ze uit de auto stappen, wordt een normale rit plotseling een verwrongen spel van leven of dood, terwijl Matt de steeds gevaarlijker wordende instructies van de vreemdeling volgt in een race tegen de klok om zijn gezin te redden.

‘Retributie’ is gepland om op 25 augustus in de bioscopen te openen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning