Samaritan 2: Sylvester Stallone Keert Terug in de Nieuwe Film van Amazon MGM Studios

Amazon MGM Studios bevestigt de ontwikkeling van een vervolg op de film ‘Samaritan’ uit 2022. En zoals de recente rapporten aangeven, maakt Sylvester Stallone zijn grootse terugkeer.

Sylvester Stallone’s Grootse Terugkeer

De beroemde acteur Sylvester Stallone zal niet alleen terugkeren om een rol te spelen in de film, maar hij zal ook dienen als producer onder zijn productiehuis, Balboa Productions. Dit nieuws komt nadat Stallone een overeenkomst heeft bereikt om zijn rol voort te zetten, zelfs vóór de aanhoudende SAG-AFTRA staking.

Team Achter de Schermen

Bragi F. Schut, de schrijver van de eerste film, zal ook zijn bijdrage leveren aan dit vervolg. Op dit moment is het echter nog onduidelijk of regisseur Julius Avery weer aan boord zal zijn.

Succes van de Eerste Film

De originele ‘Samaritan’ film, exclusief gelanceerd op Prime Video in 2022, bleek een onverwacht succes te zijn voor Amazon. Naar verluidt was de film drie weken op rij de nummer één film op Prime Video na de release.

Waar ging Samaritan over?

De film volgt het verhaal van een dertienjarige jongen, Sam Cleary, die vermoedt dat zijn geheimzinnige buurman, Mr. Smith, in feite een legende is die zich voor iedereen verbergt. Twintig jaar eerder werd de superheld van Granite City, Samaritan, dood verklaard na een heftige strijd met zijn rivaal, Nemesis, in een brandend pakhuis. Hoewel velen geloven dat Samaritan in het vuur is omgekomen, zijn er enkelen zoals Sam die geloven dat hij nog steeds leeft. Met de toenemende criminaliteit en een stad aan de rand van de chaos, is het Sam’s missie om zijn buurman te overtuigen om uit zijn schuilplaats te komen en de stad te redden van de ondergang.

Productie Details van ‘Samaritan’

Toen we bij Panda Bytes hoorden over de aankomende productie van ‘Samaritan 2’, konden we onze opwinding nauwelijks bedwingen. Diezelfde euforie voelden we ook toen we de eerste film op Amazon bekeken. Sylvester Stallone, die niet alleen schitterde in zijn rol maar ook bijdroeg aan de productie samen met Braden Aftergood, liet wederom zien waarom hij als een icoon in de filmindustrie wordt beschouwd.

Maar laten we de credits niet alleen aan Stallone geven. Bragi F. Schut, David Kern, Adam Rosenberg en Guy Riedel hebben als uitvoerende producenten ook een essentiële rol gespeeld in het meeslepende succes van de film.

Terwijl de wereld geduldig wacht op updates over ‘Samaritan 2’, kunnen we bij Panda Bytes haast niet wachten om te zien hoe dit nieuwe hoofdstuk zich zal ontvouwen. De terugkeer van een van onze favoriete superheldenfilms staat hoog op onze kijklijst. En tussen ons gezegd: we hebben zo’n voorgevoel dat het wederom een knaller wordt! Dus blijf lachen, leun achterover en blijf op de hoogte met Panda Bytes. Want als het op filmupdates aankomt, hebben we altijd wel een grappige noot te kraken! 🐼

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning