“Super Mario Bros. Wonder” vestigt record als snelst verkopende “Mario” game ooit

Nintendo heeft recentelijk bekendgemaakt dat “Super Mario Bros. Wonder” de boeken ingaat als de snelst verkopende “Mario” game ooit. In de context van de bedrijfsfinanciën deelde Nintendo mee dat deze titel direct een gigantische impact heeft gehad, met een verkoop van 4,3 miljoen exemplaren wereldwijd binnen slechts twee weken na release.

Wereldwijd succes voor Nintendo

Deze aantallen betekenen dat “Super Mario Bros. Wonder” de snelst verkopende titel van “Super Mario” is sinds het begin van de verzameling van verkoopdata, wat teruggaat tot het Wii/DS-tijdperk. Nintendo voegt hieraan toe dat de “Super Mario” games consequent over een lange periode goed verkopen. Er wordt verwacht dat dit spel een populaire keuze zal zijn voor consumenten tijdens de aankomende feestdagen en dat het ook volgend jaar nog sterke verkoopcijfers zal tonen.

Een recordbrekende lancering

In Europa was het al de snelst verkopende “Mario” game ooit en in Japan de snelst verkopende “Mario” game voor de Switch. Als de eerste zijwaartse scroller van de franchise in een decennium, heeft het spel uitstekende scores behaald, met een 92/100 op Metacritic. Het is tevens verwacht dat het spel meerdere nominaties zal ontvangen bij de game awards van dit jaar, waar het de concurrentie aangaat met grote titels als “Baldur’s Gate 3”, “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” en “Alan Wake II”.

Een Levendige Toekomst voor “Super Mario Bros. Wonder”

Met een voortdurende verkoop en een hoge waardering van critici, is de verwachting dat “Super Mario Bros. Wonder” een blijvend succes zal zijn en een centrale plaats zal innemen in de harten van gamers wereldwijd. Het zet niet alleen de toon voor kwaliteit en entertainment maar belooft ook een toekomst waarin Nintendo blijft innoveren en imponeren.

Panda Bytes blijft jouw betrouwbare bron voor de laatste nieuwtjes en diepgaande inzichten in de wondere wereld van gaming. Vergeet niet om onze pagina te bookmarken voor dagelijkse updates en exclusieve content die je nergens anders vindt.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning