Transformers: Rise of the Beasts” brengt jaren ’90 tot leven in nieuwe film

Met veel enthousiasme kondigde regisseur Steven Caple Jr. vandaag tijdens het South By Southwest-festival de plotdetails aan van de aankomende “Transformers: Rise of the Beasts”. Het nieuwe deel van de franchise zal zich afspelen in het New York van 1994, waarmee de ‘Transformers’-wereld een flinke stap terug in de tijd maakt.

Caple lichtte toe dat de muziek en de autostijlen uit de jaren ’90 een belangrijke rol zullen spelen in de film en dat deze tijd voor hem persoonlijk een ‘tijdcapsule’ is waar hij met veel plezier op terugkijkt. De regisseur noemt zichzelf dan ook een ‘jaren ’90 baby’ en heeft deze persoonlijke herinneringen weten te integreren in de nieuwe film.

Met sterren als Anthony Ramos, Dominique Fishback en Tobe Nwigwe belooft “Transformers: Rise of the Beasts” een spektakel te worden dat de fans niet willen missen. Het is de zevende film in de franchise die in 2007 van start ging onder leiding van regisseur Michael Bay.

Na een tussenstop in de jaren ’60 in “Transformers: Dark of the Moon” en een cameo van Merlin in “Transformers: The Last Night” uit 2017, is de nieuwe film van Caple een welkome afwisseling. Het is de eerste keer dat de ‘Transformers’-wereld een sprong maakt naar de jaren ’90 en de fans kunnen niet wachten om te zien hoe Caple dit tijdperk tot leven zal brengen op het witte doek.

“Transformers: Rise of the Beasts” belooft een unieke en opwindende toevoeging te worden aan de succesvolle franchise. Met de regisseur die persoonlijke herinneringen uit zijn jeugd weet te integreren in de film, zal deze voor veel mensen een trip down memory lane worden. De nieuwe “Transformers”-film verschijnt op 24 juni 2022 in de bioscopen en belooft een spectaculair avontuur te worden dat je niet wilt missen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning