Avatar: Frontiers of Pandora – De ultieme duik in een buitenaardse wereld

De officiële release van Avatar: Frontiers of Pandora

Na jaren van intensieve ontwikkeling, brengt Ubisoft eindelijk het langverwachte nieuws naar buiten: Avatar: Frontiers of Pandora zal op 7 december officieel gelanceerd worden. Deze first-person game belooft spelers op te zuigen in de fantastische wereld van Pandora, zoals we die kennen uit de films van James Cameron.

Eerste blik op de game

Ubisoft heeft niet alleen de releasedatum bekendgemaakt, maar ook de allereerste gameplaybeelden onthuld. Dit is waar fans van het Avatar-universum reikhalzend naar uitgekeken hebben: een kans om de wonderlijke wereld van Pandora zelf te ontdekken. Het is de start van een reis waarbij de speler in een compleet origineel verhaal binnen het Avatar-universum wordt ondergedompeld.

De reis door Pandora

In Avatar: Frontiers of Pandora stappen spelers in de voetsporen van een Na’vi kind, ontvoerd en getraind door de RDA, de corrupte militaire overheid uit de films. Vijftien jaar na je ontvoering lukt het je om te ontsnappen. De missie? Samen met andere Na’vi clans je wereld redden. Deze queeste voert je naar onontdekt terrein, naar de Western Frontiers.

Bestrijd de vijand op jouw manier

Als speler heb je diverse opties om de vijand te bestrijden. Je kunt traditionele Na’vi wapens zoals bogen en speren hanteren, of kiezen voor een meer vernietigende aanpak door gebruik te maken van je menselijke training, zoals een assault rifle of een shotgun. Maar de gevechtsmogelijkheden beperken zich niet tot het land. Net zoals in de films, kun je een vliegende Banshee temmen en de strijd in het luchtruim verderzetten.

Ontwikkeld door Ubisoft Massive Entertainment

Ubisoft Massive Entertainment is de ontwikkelaar achter dit ambitieuze project. Avatar: Frontiers of Pandora zal op 7 december beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Klaar voor een uitgebreide blik op de gameplay? Hieronder vind je de trailer!

Dit is de ultieme kans om het Avatar-universum te verkennen, om als Na’vi de wereld van Pandora te redden. Bereid je voor op een onvergetelijke reis met Avatar: Frontiers of Pandora, vanaf 7 december bij jou thuis!

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning