De Instelling die Je Moet Veranderen in Super Mario Bros. Wonder

De Pratende Bloemen van Wonder: Een Geluid of Stilte?

Super Mario Bros. Wonder, de langverwachte 2D-platformer, is eindelijk gelanceerd voor de Nintendo Switch. Voordat je echter helemaal opgaat in het transformeren van Mario en zijn team naar gigantische olifanten en dergelijke, is het verstandig om enkele gameplay-instellingen aan te passen, met name die van de Pratende Bloemen.

Een Kijkje in de Geschiedenis van de Pratende Bloemen

Eerder deze week, in een nieuwe aflevering van Nintendo’s doorlopende webserie, Ask the Developer, werd onthuld dat Wonder oorspronkelijk een live commentaarfunctie zou hebben, vergelijkbaar met wat je in een sportspel zou vinden. Dit idee werd echter geschrapt, maar kreeg een tweede leven via de Pratende Bloemen personages die naar Mario en zijn team schreeuwen wanneer ze voorbij lopen.

Hoewel de Pratende Bloemen een schattige toevoeging aan het spel zijn en solo-playthroughs minder eenzaam maken, kunnen meningen over hen verschillen. Sommige spelers vinden de altijd pratende Pratende Bloemen vrij irritant.

Hoe de Stemmen van de Pratende Bloemen uit te Schakelen

Wil je de stemmen van de Pratende Bloemen uitschakelen? Volg deze stappen:

  1. Ga naar instellingen.
  2. Scroll naar “Pratende Bloem Dialoog”.
  3. Kies hier voor de optie “Stem uit / Tekst aan”.

Simpel toch? Er is ook een leuke derde optie waarbij je de taal van de Pratende Bloemen kunt veranderen als je zin hebt in een andere smaak van Flower Power-commentaar. Wij bij Panda Bytes zijn vooral fan van de Nederlandse taalinstelling.

Fans Reageren: De Pratende Bloemen Discussie

Online zijn fans verheugd dat Nintendo hen de optie heeft gegeven om in een andere taal dan de systeemtaal van hun Switch te spreken, maar ook om de Pratende Bloemen volledig te dempen.

Een gebruiker op de r/Nintendo Switch subreddit reageerde: “Fantastisch nieuws. Zodra ik zag dat ze automatisch tegen je praten als je langs ze rent, maakte ik me een beetje zorgen.” Een andere voegde toe: “Met deze ene verandering is dit spel een kanshebber voor Game of the Year.”

Conclusie: Aanpassingen Voor de Beste Ervaring

De Pratende Bloemen voegen zeker een uniek element toe aan Super Mario Bros. Wonder, maar het is essentieel om te weten hoe je ze naar wens kunt aanpassen. Of je ze nu uitschakelt, hun taal verandert, of ze gewoon laat praten, de keuze is aan jou!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning