JFK nu te zien op Netflix

JFK is een klassieke film uit 1991 geregisseerd door Oliver Stone. De film is gebaseerd op de moord op de 35e president van de Verenigde Staten, John F. Kennedy, die plaatsvond op 22 november 1963 in Dallas, Texas.

De film volgt de figuur van district attorney Jim Garrison (gespeeld door Kevin Costner) die een onderzoek start naar de moord op Kennedy. Garrison gelooft dat er een samenzwering is achter de moord en dat de regering hierbij betrokken is. De film volgt zijn strijd om de waarheid boven tafel te krijgen en de schuldigen te berechten.

JFK is een indrukwekkende film die een aantal van de grootste mysteries uit de Amerikaanse geschiedenis onder de loep neemt. Oliver Stone heeft een geweldige job gedaan met het regisseren van de film en de acteerprestaties zijn uitstekend. De film heeft een grote cast met onder andere Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Kevin Bacon en Joe Pesci.

Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de Amerikaanse geschiedenis en de politiek. JFK is nu beschikbaar op Netflix, dus zorg dat je de film bekijkt als je de kans hebt. Het zal je gegarandeerd een uniek perspectief geven op de moord op Kennedy en de gebeurtenissen die eraan voorafgingen.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning