‘Lips Like Sugar’: Een Verbluffende Thriller Met Woody Harrelson en Owen Wilson Tijdens de Olympische Spelen van 1984

We zijn verheugd aan te kondigen dat Woody Harrelson en Owen Wilson, twee iconen uit de filmindustrie, de hoofdrollen zullen vertolken in de aankomende thriller ‘Lips Like Sugar’. Deze film, gepland tegen het decor van de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, belooft een zinderend verhaal te worden dat ongetwijfeld de aandacht van filmliefhebbers over de hele wereld zal trekken.

Hoofdrolspelers Bieden Sterk Acteerwerk

Woody Harrelson, bekend van zijn briljante rol in ‘True Detective’, en Owen Wilson, die we kennen uit ‘Loki’, hebben hun acteertalent al ruimschoots bewezen. Zij zullen in ‘Lips Like Sugar’ een nieuwe uitdaging aangaan door de levens van twee voormalige rechercheurs te vertolken, wier levens verweven raken als een van de jonge meisjes die zij volgen, vermist raakt.

Ervaren Team Achter de Schermen

Het script van de film is geschreven door Anthony Tambakis, bekend van ‘Warrior’. Regisseur Brantley Gutierrez maakt met deze film zijn speelfilmdebuut, na meer dan een decennium te hebben gewerkt aan korte films en muziekvideo’s. Het team bestaat verder uit producers Harrelson, Tambakis en Gutierrez, samen met Russ Posternak van Post Films, Kevin Chinroy en Francesca Silvestri van Freestyle Picture Company, Jeremy Plager van 7 Deuce, Kyle Schember van Subtractive, Greg Lauritano, en Zac Adams. Anna Schwartz is co-producent, terwijl Tara Craig, Jaykant R. Patel, Rama K. Penta, en Raj Penta optreden als uitvoerend producenten.

Beloftevolle Start en Ondersteunende Cast

‘Lips Like Sugar’ is veelbelovend gestart. Met Harrelson en Wilson, wiens acteertalent en charisma ongeëvenaard is, in de hoofdrollen, kijken we vol verwachting uit naar deze film. Regisseur Gutierrez is momenteel op zoek naar acteurs om de ondersteunende cast rond Harrelson en Wilson te vormen in zijn speelfilmdebuut.

Muzikale Achtergrond

Oscar-genomineerde Will Butler van Arcade Fire zal de muziekscore voor ‘Lips Like Sugar’ componeren. Butler, die eerder een Oscar-nominatie ontving voor zijn werk aan de muziekscore van ‘Her’ met Owen Pallett, brengt zijn unieke muzikale talent naar deze film.

Samenvatting

Kortom, ‘Lips Like Sugar’ wordt een verhaal van vriendschap, verlies, en de complexiteit van menselijke relaties, tegen de achtergrond van een belangrijke gebeurtenis in de wereldgeschiedenis. De combinatie van sterke acteerprestaties, een ervaren productieteam en een unieke setting, maken deze film tot een niet te missen evenement. We kijken uit naar het resultaat!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning