Netflix Brengt MonsterVerse tot Leven met Anime “Skull Island”

Eerste indrukken van de nieuwe “Skull Island” Trailer

Er waait een frisse wind in het Legendarische MonsterVerse. Kong is terug, dit keer in anime-vorm, op Netflix. Met “Skull Island” belooft Netflix een sensationele anime-ervaring te bieden, vol met actie en spanning. De eerste teaser van de serie is vandaag onthuld, samen met nieuws over de indrukwekkende stemmencast.

De sterrencast die leven blaast in Skull Island

De stemmencast, zoals onthuld door The Hollywood Reporter, omvat grote namen zoals Mae Whitman (“Avatar: The Last Airbender”), Betty Gilpin (“GLOW”), Benjamin Bratt (“Poker Face”), Darren Barnet (“Never Have I Ever”), en Nicolas Cantu (“The Walking Dead: World Beyond”).

Het verhaal achter “Skull Island”

“Skull Island” belooft een epische monster-strijd die ons keer op keer terug laat komen voor dit verhaal. De vraag blijft echter of “Skull Island” zich afspeelt in het verleden, zoals “Kong: Skull Island” uit 2017, of in het heden, zoals “Godzilla vs. Kong”. De 57-seconden durende teaser laat deze vraag onbeantwoord, hoewel de kleding en de ouderwetse militaire helikopter suggereren dat het in het verleden kan zijn.

Een kijkje in de wereld van Skull Island

De teaser begint met een dramatische kaartontvouwing en de woorden “Je weet wat ze die plek noemden? Skull Island”. Daarna volgen adembenemende scènes van een gigantisch octopus-achtig beest dat een helikopter in tweeën scheurt.

Powerhouse Animation belooft intensiteit

Deze serie mag dan wel geanimeerd zijn, maar het komt van Powerhouse Animation, de studio achter “Castlevania”, dus het belooft intens te worden. Brian Duffield, de schrijver van “Underwater” en “The Babysitter”, zal de serie schrijven en uitvoerend produceren.

Monsterlijke bezienswaardigheden op Skull Island

De teaser belooft ons een reeks van monsterlijke wezens, waaronder een gigantische moorddadige krab, een vaag mensachtige alligator, een rood vogelbeest met scherpe klauwen en diverse andere monsters en kaiju.

De terugkeer van Kong

Het hoogtepunt van de teaser is natuurlijk Kong zelf, die een woeste brul laat horen in het gezicht van een nietig mens. De eerste samenvattingen van de serie wijzen erop dat het verhaal een groep mensen volgt die schipbreuk lijden op het eiland dat bewoond wordt door mysterieuze, prehistorische wezens zoals Kong en zijn vrienden.

Premiere op Netflix: 22 juni 2023

Fans kunnen zich verheugen op de première van “Skull Island” op Netflix op 22 juni 2023. Het belooft een spannend avontuur te worden, waarin de kijkers zich kunnen verliezen in een wereld vol prehistorische monsters en angstaanjagende geheimen.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning