Nieuwe DLC “Separate Ways” voor Resident Evil 4 remake komt volgende week

Capcom maakt bekend dat de langverwachte uitbreiding voor de remake van Resident Evil 4, getiteld “Separate Ways”, volgende week verschijnt. Deze toevoeging staat gepland voor 21 september. En er is meer goed nieuws voor de fans: op dezelfde dag komt er een update voor de Mercenaries-modus.

Terugkeer van een Klassieker: Separate Ways

Separate Ways, oorspronkelijk niet aanwezig in de eerste GameCube-release, werd later toegevoegd aan andere versies van het spel. In deze uitbreiding spelen we als Ada Wong en krijgen we een frisse kijk op de gebeurtenissen van Resident Evil 4.

Edvin Edso, de promotieproducent van het spel, lichtte in een artikel voor het PlayStation Blog toe: “Separate Ways vertelt het verhaal van Ada Wong en haar parallelle reis door de gebeurtenissen van Resident Evil 4. Het vult de onbeantwoorde vragen in van het hoofdverhaal. Het volledige verhaal wordt onthuld wanneer je beide kanten van de gebeurtenissen bekijkt vanuit zowel Ada’s als Leon’s perspectieven.”

Vernieuwing in Gameplay

Niet alleen keren de klassieke vuurwapens terug, Ada heeft ook enkele nieuwe trucs achter de hand. Naast de bekende vuurwapens en het mespareren van Leon’s campagne in RE4, zal Ada beschikken over een grijphaak. Hiermee kan ze zich naar verschillende locaties verplaatsen, vijanden van een afstand neerhalen en een afstandsaanval uitvoeren. Dit belooft een snellere en opwindende gameplay.

Updates voor de Mercenaries-modus

Ada Wong en Albert Wesker worden toegevoegd aan The Mercenaries-modus. Deze toevoegingen zijn onderdeel van een gratis update voor het spel. Fans kunnen dus uitkijken naar nieuwe personages en frisse gameplay-mogelijkheden in deze geliefde modus.

Conclusie

De komst van “Separate Ways” voor de Resident Evil 4 remake en de updates voor de Mercenaries-modus onderstrepen Capcom’s toewijding aan het leveren van kwaliteitscontent voor hun fans. Bij Panda Bytes houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze en andere games. Blijf bij ons voor meer updates uit de game-industrie!

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning