Dragon’s Dogma 2 Krijgt Releasedatum in Maart en Nieuwe Trailer

Als je de geruchten hebt gevolgd, weet je waarschijnlijk al waar dit naartoe gaat.

Capcom hield een nieuwe showcase voor Dragon’s Dogma 2, waarin ze meer van de fantastische actie van het spel lieten zien, maar fans gaven wat ze het meest wilden: een releasedatum. De langverwachte sequel komt uit op 22 maart. Als die datum je bekend voorkomt, komt dat omdat deze per ongeluk niet één, maar twee keer is gelekt. De eerste keer gebeurde eerder deze maand, dankzij een PEGI-beoordeling die de datum van 22 maart onthulde. De tweede lek vond slechts enkele uren voor de presentatie van vandaag plaats via de Steam-pagina van het spel. Maar als je beide vroege onthullingen hebt gemist, is vandaag waarschijnlijk een aangename verrassing. Een nieuwe trailer laat meer zien van het verhaal van het spel en biedt ook nieuwe gameplaybeelden. De trailer toont de nieuwe Trickster Vocation samen met nieuwe vijanden, zoals het imposante standbeeld, mythische wezens en natuurlijk, draken. Dragon’s Dogma 2 wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

De Langverwachte Release van Dragon’s Dogma 2

Na maanden van speculatie en geruchten heeft Capcom eindelijk de sluier opgelicht over de langverwachte release van Dragon’s Dogma 2. Fans van de franchise kunnen hun agenda’s markeren, want op 22 maart zal de wereld getuige zijn van het vervolg op het populaire Dragon’s Dogma.

De aankondiging komt niet als een complete verrassing, aangezien er de afgelopen maanden talloze lekken en speculaties zijn geweest. Maar nu hebben we eindelijk officiële bevestiging van Capcom zelf. De releasedatum van 22 maart is vastgelegd en fans over de hele wereld kunnen nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het langverwachte spel.

Lekken en Onthullingen

Het is vermeldenswaardig dat de releasedatum van Dragon’s Dogma 2 niet zonder wat onthullingen kwam. In feite werd de datum per ongeluk twee keer gelekt voordat Capcom officieel kon aankondigen. De eerste lek gebeurde eerder deze maand toen een PEGI-beoordeling de datum van 22 maart onthulde. Dit zorgde voor opwinding onder fans, maar Capcom was er snel bij om het nieuws te bevestigen.

De tweede lek gebeurde slechts enkele uren voor de officiële presentatie van Capcom, toen de Steam-pagina van het spel de releasedatum per ongeluk onthulde. Dit zorgde voor nog meer anticipatie en opwinding onder gamers, en de officiële aankondiging kon niet snel genoeg komen.

Een Nieuwe Trailer onthult Meer Details

Naast de releasedatum heeft Capcom ook een nieuwe trailer vrijgegeven die fans een dieper inzicht geeft in wat ze kunnen verwachten van Dragon’s Dogma 2. De trailer toont niet alleen indrukwekkende gameplaybeelden, maar onthult ook enkele nieuwe aspecten van het spel.

Een opvallend kenmerk van de trailer is de introductie van de Trickster Vocation, een nieuwe speelbare klasse die spelers nieuwe mogelijkheden biedt in gevechten. Bovendien worden nieuwe vijanden gepresenteerd, waaronder een imposant standbeeld, mythische wezens en natuurlijk, draken.

Beschikbaar op Meerdere Platforms

Een ander opwindend aspect van deze aankondiging is dat Dragon’s Dogma 2 beschikbaar zal zijn op meerdere platforms. Spelers kunnen het spel ervaren op PlayStation 5, Xbox Series X/S, en PC. Dit betekent dat een breder publiek dan ooit tevoren kan genieten van de epische avonturen die in het verschiet liggen.

Conclusie

Met een officiële releasedatum en een nieuwe trailer die de verwachtingen nog verder opstuwt, is Dragon’s Dogma 2 een van de meest langverwachte games van het jaar geworden. Fans kunnen niet wachten om terug te keren naar de betoverende wereld van Dragon’s Dogma en nieuwe avonturen te beleven. De releasedatum van 22 maart kan niet snel genoeg komen, en gamers over de hele wereld tellen de dagen af tot ze eindelijk kunnen duiken in dit epische vervolg.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning