Nieuwe Xbox 360 Verzamelaars Bouwset Aangekondigd door MEGA/Mattel

Mega, een tak van het gerenommeerde bedrijf Mattel, heeft zojuist een verbluffend gedetailleerde nieuwe Xbox 360 Verzamelaars Bouwset geïntroduceerd. Deze bouwset viert op een unieke wijze een van de meest iconische retro spelconsoles die ooit zijn uitgebracht.

Xbox 360: Een Icoon Herleeft

Voor velen van ons staat de Xbox 360 synoniem voor nostalgische gamemomenten. Deze nieuwe bouwset is meer dan alleen speelgoed; het is een prachtige replica op driekwart (3:4) schaal, bestaande uit maar liefst 1342 onderdelen.

Details die Overtreffen

Deze set is niet zomaar een console-replica. Het biedt niet alleen de Xbox console met werkende lichtjes, maar ook een controller, een uitneembare harde schijf, en zijpanelen die een interactief binnenwerk onthullen. Als kers op de taart wordt er ook een overtuigend spel-disc en spelhoesje meegeleverd. Het spel dat wordt afgebeeld is niets minder dan Halo 3 – een van de meest legendarische Xbox 360 spellen.

De details van deze bouwset zijn zo nauwgezet dat het afgewerkte model gemakkelijk kan worden aangezien voor het echte werk bij een vluchtige blik.

Waar Te Koop?

Het MEGA Xbox 360 Verzamelaars Bouwset wordt officieel uitgebracht op 8 oktober 2023. Binnenkort zal de set beschikbaar zijn bij bol.com en amazon.nl.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning