‘Percy Jackson en de Olympiërs’: Première Datum en Nieuwe Teaser Opgelicht

Disney+ heeft de première datum voor de aankomende serie ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ bekendgemaakt en deelt ook een splinternieuwe teaser.

Adaptatie van Rick Riordan’s Boeken

De bewerking van Rick Riordan’s boekenserie verschijnt in december op Disney+. Moeten we de verjaardag van Percy Jackson vieren door hem een taart te sturen? Hem een felicitatie e-mail te schrijven? Of door het woord over zijn nieuwe TV show te verspreiden? Laten we dat laatste doen! De aanstaande serie, ‘Percy Jackson en de Olympiërs’, gaat in première met haar eerste twee afleveringen op 20 december, gevolgd door nieuwe afleveringen wekelijks, zo maakte Disney+ vrijdag bekend.

De streamingdienst heeft ook een nieuwe teaser voor de show vrijgegeven, gebaseerd op Rick Riordan’s bestverkopende romans. ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ vertelt het fantasierijke verhaal van een 12-jarige moderne halfgod, Percy Jackson, die pas begint te wennen aan zijn nieuw ontdekte goddelijke krachten wanneer de luchtgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn meester bliksemschicht. Met hulp van zijn vrienden Grover en Annabeth moet hij op het avontuur van zijn leven gaan om het te vinden en orde te herstellen op de Olympus.

Cast en Cameo’s

De show heeft in de hoofdrollen Walker Scobell, Leah Sava Jeffries en Aryan Simhadr, en bevat ook cameo’s van Lin-Manuel Miranda, de overleden Lance Reddick, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman, Adam Copeland, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp en Timothy Omundson.

Eerder inspireerden Riordan’s boeken twee films: ‘Percy Jackson & de Olympiërs: De Bliksemdief’ uit 2010 en ‘Percy Jackson: Zee van Monsters’ uit 2013.

Gerelateerde Inhoud

Rick Riordan verwacht in 2024 een première datum voor een nieuwe ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ serie. De ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ serie herdefinieert hoe een held eruitziet in de eerste trailer bij D23. ‘Percy Jackson en de Olympiërs’ serie voltooit de casting van zijn hoofdtrio.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning