RoboCop: Rogue City – Officiële Aankondiging van Uitstel en Nieuwe Gameplay Trailer

RoboCop: Rogue City – Officiële Aankondiging van Uitstel en Nieuwe Gameplay Trailer

Teyon heeft onlangs bekendgemaakt dat de lancering van het langverwachte spel RoboCop: Rogue City is uitgesteld. De iconische RoboCop zal de straten van het oude Detroit nu iets later schoonvegen dan oorspronkelijk gepland.

Nieuwe Releasedatum: 2 November 2023

De nieuwe releasedatum van RoboCop: Rogue City is nu vastgesteld op 2 november 2023. Opmerkelijk is dat deze informatie niet prominent aanwezig is op verschillende kanalen van het spel. De Twitter-pagina van het spel en de vermeldingen op de PlayStation Store, Steam en bij traditionele retailers geven nog steeds de oorspronkelijke datum van september aan. Ook de nieuwe trailer vermeldt deze datum niet.

We hebben contact opgenomen met Nacon voor verificatie en zij hebben bevestigd dat de datum van 2 november inderdaad correct is.

Inzicht in de Nieuwe Gameplay Trailer

Teyon heeft niet alleen het nieuws van het uitstel gedeeld, maar ook een gloednieuwe gameplay trailer vrijgegeven. Deze trailer geeft ons een kijkje in verschillende delen van het verhaal en toont extra gameplay-elementen.

Een opvallende onthulling was de langere gameplay-sequentie van 16 minuten die door IGN werd gepost. Hierin zien we de hoofdpersoon, RoboCop, diverse criminelen aanpakken. Hoewel dit niet de eerste uitgebreide blik op het spel is, behoort het zeker tot een van de meer gedetailleerde presentaties van de gameplay.

Verwachtingen en Anticipatie

De anticipatie rondom RoboCop: Rogue City blijft groeien. Ondanks het uitstel blijft de game-gemeenschap enthousiast en kijkt men uit naar wat Teyon te bieden heeft met deze nieuwe toevoeging aan de RoboCop-franchise.

Conclusie

RoboCop: Rogue City blijft een van de meest geanticipeerde games van 2023. Hoewel fans misschien teleurgesteld zijn door het uitstel, zorgt de nieuwe gameplay trailer ervoor dat de hype levend blijft. Wij bij Panda Bytes zullen de ontwikkelingen rondom deze game op de voet volgen en u voorzien van de laatste updates.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning