De serie “Yankee” is een must-see voor liefhebbers van spanning en actie.

De serie “Yankee” is een must-see voor liefhebbers van spanning en actie. De serie, die nu te zien is op Netflix, volgt de jonge ondernemer Malcolm Moriarty (interpretatief door Diego Boneta) die alles op het spel zet om zijn droom waar te maken.

De serie begint met Malcolm die zijn baan verliest en besluit om te emigreren naar Mexico om daar zijn fortuin te maken. Hij begint een legale truckingbedrijf, maar wordt al snel geconfronteerd met corruptie en geweld in de regio. Malcolm besluit om zijn bedrijf om te vormen tot een drugstransportbedrijf om zo de concurrentie een stap voor te zijn.

De serie is niet alleen spannend, maar ook emotioneel aangrijpend. Malcolm’s strijd om zijn droom waar te maken wordt gecompliceerd door zijn familieproblemen en relaties. Het acteerwerk van Diego Boneta is indrukwekkend, hij weet de emoties van Malcolm perfect te vertolken.

De serie heeft ook een sterk visueel aspect, met prachtige beelden van Mexico en indrukwekkende actiescènes. De serie is zeker een aanrader voor fans van Narcos of Breaking Bad.

In het algemeen is “Yankee” een serie die zich onderscheidt door haar intense actie, emotionele verhaallijn en indrukwekkende visuele aspecten. Het acteerwerk van Diego Boneta is sterk en de serie weet de kijker van begin tot eind te boeien. Als je op zoek bent naar een spannende en emotioneel aangrijpende serie, dan is “Yankee” op Netflix zeker een aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning