Het Niet-Gerealiseerde Vervolg van ‘The Incredible Hulk’: Een Kijkje in de Red en Grey Hulk

Binnen het rijke universum van Marvel bevinden zich talrijke personages en verhalen die de verbeelding van fans over de hele wereld hebben gegrepen. Eén van deze verhalen, waarvan velen hoopten het te zien maar die nooit het licht zag, was het geannuleerde vervolg op ‘The Incredible Hulk’. Het recente nieuws over de potentiële verschijning van de Red en Grey Hulk in dit vervolg heeft veel stof doen opwaaien.

Red en Grey Hulk: De Marvel Giganten Die We Niet Te Zien Kregen

Het geannuleerde vervolg van ‘The Incredible Hulk’ van Marvel zou de introductie hebben getoond van zowel de Red als de Grey Hulk, zo vertelde regisseur Louis Leterrier. Deze onthulling werpt een intrigerend licht op wat had kunnen zijn. De Grey Hulk, zoals beschreven in de comics, is een mutatie van Bruce Banner’s Hulk-krachten, waarbij Banner’s intellect gecombineerd wordt met de kracht van Hulk. Dit personage was in het originele bronmateriaal aanzienlijk serieuzer en sarcastischer vergeleken met de Smart Hulk uit het Marvel Cinematic Universe, die een lichtere, humoristische toon had.

Leterrier besprak de complexiteit van het Hulk-personage binnen het Marvel Universum. “Je wilt de oorspronkelijke Hulk… de woedende Hulk. Maar met de Grey Hulk en Smart Hulk verlies je dat een beetje en neigt het meer naar het kinderlijke,” legde hij uit.

Terugkijken op ‘The Incredible Hulk’ uit 2008

De film ‘The Incredible Hulk’ uit 2008 had Edward Norton in de hoofdrol als Bruce Banner/The Hulk, met Tim Roth in de rol van Abomination en Liv Tyler als Betty Ross. Interessant is dat Mark Ruffalo Edward Norton volledig verving als The Hulk in de Avengers-films vanaf 2012.

Wat de Toekomst Brengt in het Marvel Cinematic Universe

Buiten dit fascinerende ‘wat als’-scenario, heeft Marvel onlangs een nieuwe trailer vrijgegeven voor ‘The Marvels’, gepland voor release in november. ‘The Marvels’ vormt het volgende hoofdstuk in Fase Vijf van het Marvel Cinematic Universe, dat eerder dit jaar begon met ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ en vervolgens ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’.

Conclusie

Ook al kregen fans niet de kans om de Red en Grey Hulk in actie te zien in het geannuleerde vervolg, het Marvel Universum blijft gestaag groeien en biedt steeds nieuwe verhalen en personages. Bij Panda Bytes houden we u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en het meest recente nieuws uit deze dynamische wereld.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning