Netflix heeft de eerste blik op hun live-action One Piece-personages

Netflix heeft de eerste blik op hun live-action One Piece-personages onthuld met een nieuwe poster en cast-afbeelding. De manga-reeks met dezelfde naam is eerder verfilmd in een populaire anime, die tot nu toe meer dan 1.000 afleveringen heeft uitgebracht. Netflix werd in januari 2020 aangekondigd om een live-action One Piece-show te bestellen en de verwachtingen zijn sindsdien hoog voor de eerste echte blik op de nieuwe interpretatie van de personages. Nu onthult een nieuwe Netflix live-action One Piece-poster Luffy (Iñaki Godoy) van achteren, terwijl de streamer’s informatiepagina voor de serie een afbeelding bevat (via DiscussingFilm) van het hele hoofdcast.

De eerste blik op Netflix’s aanpak van Luffy en zijn bende piraten is veelbelovend, hoewel het slechts een tease is. De poster en de cast-afbeelding lijken op passende wijze prachtig en episch, wat de sfeer van de anime navolgt en de verwachtingen opbouwt voor het debuut van de serie, dat Netflix nu heeft bevestigd voor een tijdstip in 2023.

.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning