Logitech FOLIO TOUCH

De Logitech FOLIO TOUCH is een ongelooflijk veelzijdige toetsenbordcase met trackpad voor de iPad Pro en iPad Air. Deze case biedt de perfecte oplossing voor al uw iPad behoeften, van typen tot kijken, tekenen en lezen. Met de verstelbare standaard, het vouwbare toetsenbord en het uiterst nauwkeurige trackpad kunt u uw iPad gebruiken zoals nooit tevoren.

De verstelbare standaard biedt u de flexibiliteit om uw iPad in verschillende hoeken te positioneren, zodat u comfortabel kunt typen, kijken of tekenen. Het vouwbare toetsenbord maakt het gemakkelijk om de iPad in verschillende modi te gebruiken, van laptopmodus tot tabletmodus. En het uiterst nauwkeurige trackpad biedt u meer controle over uw favoriete apps, het is een waardevolle aanvulling voor wie veel werkt met hun iPad.

Bovendien biedt de Logitech FOLIO TOUCH een uitstekende bescherming voor uw iPad tegen krassen en stoten. Dit maakt deze case de perfecte all-in-one oplossing voor iedereen die op zoek is naar een toetsenbordcase met trackpad voor de iPad Pro en iPad Air. Het is een must-have voor iedereen die veel onderweg is of veel gebruik maakt van hun iPad.

Tags :

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning