De held onder vuur: Ontdek ‘The Covenant’ met Jake Gyllenhaal

Guy Ritchie, bekend van films als The Gentlemen en King Arthur: Legend of the Sword, brengt binnenkort de actiethriller The Covenant uit. De hoofdrol in deze R-rated film wordt vertolkt door de Oscargenomineerde acteur Jake Gyllenhaal als US Army Sergeant John Kinley.

Na een overval gaat Ahmed (gespeeld door Dar Salim), de Afghaanse vertaler die Kinley’s leven redt, extreem ver om Kinley te redden. Wanneer Kinley ontdekt dat Ahmed en zijn familie niet de veilige overtocht naar Amerika hebben gekregen die hen beloofd was, moet hij zijn schuld terugbetalen door terug te keren naar het oorlogsgebied om hen te halen voordat de Taliban hen eerst vindt.

Naast Gyllenhaal zijn onder andere Antony Starr (The Boys), Alexander Ludwig (Heels) en Jonny Lee Miller (The Crown) te zien in de cast. The Covenant is geregisseerd, geproduceerd en mede-geschreven door Guy Ritchie en is vanaf 21 april 2023 in de bioscoop te zien.

Ben jij een fan van actie- en oorlogsfilms? Dan is The Covenant een must-see voor jou. Word meegezogen in de avonturen van US Army Sergeant John Kinley en zijn strijd om zijn dierbare vriend te redden.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning