De Tweede Crisis nadert in de trailer van Foundation seizoen 2

Met slechts een maand te gaan tot de terugkeer van Foundation voor zijn tweede seizoen, heeft Apple TV+ een nieuwe trailer uitgebracht voor de geprezen sciencefiction-dramaserie. Deze pakt de draad op meer dan een eeuw na de seizoensfinale van seizoen één, terwijl de Tweede Crisis opdoemt.

Meer dan een eeuw later

Meer dan een eeuw na de seizoensfinale van seizoen één, neemt de spanning in het hele melkwegstelsel toe in “Foundation” seizoen twee. Terwijl de Cleons uiteenvallen, beraamt een wraakzuchtige koningin een complot om het Rijk van binnenuit te vernietigen. Hari, Gaal en Salvor ontdekken een kolonie van Mentalics met psionische vermogens die de psychohistorie zelf dreigen te veranderen.

De religieuze fase van de Foundation

De Foundation is zijn religieuze fase binnengegaan en verspreidt de Kerk van Seldon door het Outer Reach, en roept de Tweede Crisis op: oorlog met het Rijk. De monumentale adaptatie van “Foundation” vertelt de verhalen van vier cruciale individuen die ruimte en tijd overstijgen terwijl ze dodelijke crises, veranderende loyaliteiten en gecompliceerde relaties overwinnen die uiteindelijk het lot van de mensheid zullen bepalen.

Terugkeer van de cast

Foundation seizoen 2 ziet de terugkeer van Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton en Terrence Mann. Daarnaast zijn er nieuwe gezichten te zien zoals Isabella Laughland (Broeder Constant), Kulvinder Ghir (Poly Verisof), Ella-Rae Smith (Koningin Sareth van Cloud Dominion), Holt McCallany (Bewaarder Jaegger Fount), Rachel House (Tellem Bond), Nimrat Kaur (Yanna Seldon), Ben Daniels (Bel Riose) en Dimitri Leonidas (Hober Mallow).

Premieredatum

Foundation seizoen 2 gaat in première op Apple TV+ op 14 juli. Het belooft een seizoen te worden vol intriges, actie en verrassingen waar de fans al maandenlang reikhalzend naar uitkijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning