“Een exclusieve rondleiding door de set van Outlander: seizoen 7 en 8”

De cast van Outlander nodigt ons uit voor een exclusieve rondleiding over de set van het nieuwe seizoen. Het is het op één na laatste seizoen van deze populaire serie, die in 2014 is begonnen en nog 26 afleveringen te gaan heeft – waarvan 16 in seizoen 7 en 10 in seizoen 8.

In een video die door Starz is gepresenteerd, zien we hoe de cast ons meeneemt door één van de grootste backlots van Europa, die speciaal is omgetoverd tot Wilmington, North Carolina. Sam Heughan (Jamie Fraser) laat zijn favoriete nieuwe constructie zien op de set, de Red Falcon, die in seizoen 6 gebouwd is en echt gebruikt kan worden tijdens het filmen.

 

 

Na veel verwachting zal seizoen 6 van Outlander dit jaar eindelijk op Netflix beschikbaar zijn. Seizoen 7 zal tegelijkertijd op Starz worden uitgezonden, maar het is nog onduidelijk wanneer het in Nederland te zien zal zijn. We nodigen u uit om de set tour in de video hieronder te bekijken en ons mee te nemen op een avontuur naar Wilmington, North Carolina.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning