‘Foundation’ Seizoen 2 Trailer: Het Verzet Begint

Apple TV+’s trailer voor de tweede seizoen van de epische sci-fi serie ‘Foundation’ is een week voor de première gelanceerd en toont Gaal Dornick op een missie om de mensheid te redden.

De Missie van Gaal Dornick

Gaal Dornick, gespeeld door Lou Llobell, verzamelt een groep kinderen en vertelt een verhaal over het verleden van de ‘Foundation’ in de nieuwe trailer voor Apple TV+’s ‘Foundation’. De twee minuten durende trailer werd een week voor de start van het tweede seizoen van de epische sci-fi serie gelanceerd en toont Gaal op een missie om de mensheid te redden.

Het Gevecht tegen de Foundation

Brother Day, gespeeld door Lee Pace, verklaart de ‘Foundation’ tot een bedreiging en zweert deze te vernietigen. De cast van het derde seizoen omvat ook Jared Harris als Hari Seldon, Leah Harvey als Salvor Hardin, Laura Birn als Demerzel, Cassian Bilton als Brother Dawn, en Terrence Mann als Brother Dusk.

Nieuwe Gezichten in Foundation

Nieuwkomers in de wereld van ‘Foundation’ zijn Isabella Laughland als Brother Constant, Kulvinder Ghir als Poly Verisof, Ella-Rae Smith als Koningin Sareth van Cloud Dominion, en Holt McCallany als Warden Jaegger Fount.

Gebaseerd op Verhalen van Isaac Asimov

De alom geprezen sci-fi serie is gebaseerd op verhalen van Isaac Asimov, met David S. Goyer als uitvoerend producent en showrunner. Verdere uitvoerend producenten zijn onder andere Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg, Bill Bost, Robin Asimov, en Marcy Ross. ‘Foundation’ wordt geproduceerd voor Apple door Skydance Television.

Première van Foundation Seizoen Twee

Seizoen twee van Apple TV+’s ‘Foundation’ gaat in première op 14 juli 2023. Nieuwe afleveringen van het seizoen van tien afleveringen komen op vrijdagen uit, leidend tot de seizoensfinale op 15 september.

Het Verhaal van Foundation

Meer dan een eeuw na de finale van seizoen één, neemt de spanning in het heelal toe in het tweede seizoen van ‘Foundation’. Terwijl de Cleons uiteenvallen, plant een wraakzuchtige koningin een plot om het Empire van binnenuit te vernietigen. Hari, Gaal, en Salvor ontdekken een kolonie van Mentalics met psionische vermogens die dreigen om de psychohistorie zelf te veranderen.

De ‘Foundation’ is zijn religieuze fase ingegaan, waarbij de Kerk van Seldon wordt gepropageerd in de Outer Reach en de Tweede Crisis wordt aangewakkerd: oorlog met het Empire. De monumentale aanpassing van ‘Foundation’ beschrijft de verhalen van vier cruciale individuen die ruimte en tijd overstijgen terwijl ze dodelijke crises, veranderende loyaliteiten en gecompliceerde relaties overwinnen die uiteindelijk het lot van de mensheid zullen bepalen.

 

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning