“You” seizoen 4, die vandaag op Netflix is verschenen.

“You” is een Amerikaanse psychologische thriller televisieserie, die voor het eerst in 2018 werd uitgezonden op Lifetime en later werd overgenomen door Netflix. Het verhaal draait om de hoofdrolspeler Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, een charmante maar obsessieve man die geobsedeerd raakt door verschillende vrouwen in zijn leven en bereid is om alles te doen om hun liefde te winnen.

Seizoen 4 van “You” speelt zich af in een nieuw decor, namelijk Parijs, waar Joe en zijn nieuwe liefde, gespeeld door Victoria Pedretti, naartoe verhuizen om een nieuw leven op te bouwen. De serie is opnieuw gevuld met spanning en wendingen, met een verrassende nieuwe cast van personages die het verhaal verder drijven.

Fans van de serie zullen blij zijn te weten dat seizoen 4 nog steeds de unieke mix biedt van spanning, romantiek en donkere humor die de show zo populair heeft gemaakt. Als je houdt van thrillers en een obsessieve liefdesverhaal, dan is “You” seizoen 4 zeker de moeite waard om te bekijken.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning