Oscar-winnende film Everything Everywhere All At Once Inventief en Avontuurlijk

Everything Everywhere All At Once is een film die gisteren zeven Oscars heeft gewonnen en te zien is op Prime Video. De film vertelt het verhaal van Evelyn (gespeeld door Michelle Yeoh) die samen met haar man Waymond (gespeeld door Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette runt, een rebelse dochter heeft en geconfronteerd wordt met een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen.

Op het moment dat Evelyn het allemaal niet meer aankan, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en verandert haar leven compleet. Ze is niet langer alleen een wasserettehouder, maar kan ook een internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of zelfs de held zijn die iedereen nodig heeft.

De film neemt de kijker mee op een verbluffend visueel en emotioneel avontuur, waarbij Evelyn haar weg moet vinden in verschillende realiteiten en worstelt met wie ze werkelijk is. Everything Everywhere All At Once is een inventieve en verfrissende film die genres mixt en de kijker uitdaagt om na te denken over de aard van identiteit en realiteit.

Met zeven Oscars onder zijn riem, waaronder die voor beste regisseur, beste scenario en beste visuele effecten, is deze film zeker de moeite waard om te bekijken. Dus als je op zoek bent naar een film die je meeneemt op een avontuurlijke reis door verschillende realiteiten, dan is Everything Everywhere All At Once zeker een aanrader.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning