Op de vlucht voor de waarheid: Last Seen Alive

Will Spann (gespeeld door Gerard Butler) dacht dat het een normale dag zou worden toen hij zijn toekomstige ex-vrouw Lisa (Jaimie Alexander) naar haar ouderlijk huis bracht. Maar wat begon als een eenvoudige autorit, veranderde al snel in een nachtmerrie toen Lisa spoorloos verdween tijdens een tussenstop bij een benzinestation.

Will raakte in paniek en schakelde de lokale politie en Lisa’s ouders in. Maar naarmate de tijd verstreek, werd Will zelf een verdachte en moest hij op de vlucht slaan om zijn onschuld te bewijzen. Hij wist dat hij Lisa moest vinden voordat het te laat was.

Als een man op een missie, dook Will in de criminele onderwereld van de stad en trotseerde hij alle gevaren die op zijn pad kwamen. Hij kwam terecht in duistere steegjes en gevaarlijke buurten, op zoek naar aanwijzingen die hem zouden leiden naar Lisa’s verblijfplaats.

Terwijl Will vocht tegen de tijd en de autoriteiten, ontdekte hij steeds meer verontrustende informatie over Lisa’s verleden. Het werd steeds duidelijker dat hij niet de enige was die op zoek was naar haar en dat er duistere krachten aan het werk waren.

Zou Will op tijd zijn om Lisa te redden? Zou hij de waarheid achter haar mysterieuze verdwijning ontdekken? Je zult moeten kijken naar “Last Seen Alive” om erachter te komen. Maar één ding is zeker, deze spannende thriller zal je op het puntje van je stoel houden tot het einde.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Online Partner Voor Onlineaanwezigheid

JOUW ONLINE PRESENCE KAN (NOG) BETER. WETEN HOE?
Laatste Nieuws
Categorie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Word lid van onze Panda Bytes-nieuwsbrief en ontvang het laatste film- en tech-nieuws rechtstreeks in je inbox! Mis niets, meld je nu aan!
Scroll to Top

what you need to know

in your inbox every morning